Samarbejdspartnere i Løsning IF


Løsning IF er en breddeklub. I Løsning IF arbejder vi for at kunne tilbyde byens unge mennesker uanset alder og køn en base, hvor de får fælles oplevelser, dyrker motion og udvikler sociale og individuelle kompetencer.

I Løsning IF er målsætningen at kunne mønstre hold i alle ungdomsrækker og på seniorniveau vil man gerne spille så højt som muligt og samtidigt kunne tilbyde mulighed for at spille fodbold på flere niveauer.

Basen er Løsning stadion på Tranebovej, som danner rammen omkring fodbolden, som selvfølgelig er udgangspunktet for denne aktivitet.

Som positive højdepunkter fra de senere år i klubben kan vi nævne, at pigeafdelingen er nærmest eksploderet antalsmæsigt, der er især i de yngste årgange voksende tilmelding og på seniorsiden har man for første gang i over 10 år 3 hold repræsenteret. Og klubbens flagskib herresenior er for første gang i 25 år i serie 2, når sæsonen fløjtes i gang.

Dette kræver en masse investeringer såvel rent praktisk i f.eks tøj og materialer men i ligeså høj grad investeringer i oplevelser og arrangementer, der styrker sammenholdet i klubben og fastholder de unge mennesker i fodbolden og Løsning IF.

Derfor har bestyrelsen nedsat et Sponsorudvalg, der arbejder på at skaffe finansiering til disse tiltag.

I Sponsorudvalget er vi meget bevidste om at kunne tilbyde klubbens sponsorer oplevelser og sammenhold og vi vil fremadrettet tilbyde diverse events i løbet af sæsonen, som vi håber, kan være med til at øge interessen for at sponsorere Løsning IF.

Er du interesseret i at blive kontaktet for yderligere oplysninger så kontakt Bent Holst på enten mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på tlf. 31 51 02 27.

Sponsorer

Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os