Dameafdelingen i Løsning IF

Trænerteamet, som består af - fra venstre: Michael Nybro, Susanne Bjerre, Henrik Vendelbo og Jens Peter Nielsen - ser frem til en meget spændende sæson med super gode oplevelser sammen med spillerne.

Dameafdelingen i Løsning IF er vokset støt og roligt, så klubben i 2016 nu kan stille med både et U15 pige hold - et U17 pigehold – et 7. mands damesenior hold og som noget nyt også et 11. mands serie 2 damehold samt et old girls hold.
Alle hold starter med fælles træning søndag den 7. februar 2016 kl. 13.00 på Løsning stadion – og klubben opfordrer alle interesserede piger og damer til at møde op. Om du har spillet før eller ej er ikke så afgørende bare du har lyst til at prøve kræfter med fodbolden, møde nye piger / damer, og ellers har en positiv indstilling til social samvær og holdsport, så er du meget velkommen.
Efter træningen er LIF vært ved en gang varm suppe og her vil der også være forskellig info om den nye sæson fra trænerteamet.
Bl.a. er der planer om at få flere af holdene med til Costa Brava Cup i efterårsferien – det vil så være 3 gang LIF er repræsenteret i pigerækkerne der.
Træningstider og kontakt tlf. nr. kan snarest findes her på hjemmesiden.


Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os