En super aktivitetsdag er afholdt

Med opstart af et projekt: “Klub og fællesskab -mere end fodbold“ så har ungdomsudvalget sat sig for og være ambassadører for LIF-ungdom og her bla. med aktivitetsdagen række hånden ud til byens ungdom og borgere, hvor mange ikke har fornøjelse af fællesskabet i en forening.
Det startede i år med konkurrencen i Brugsen, hvor de handlende kunne støtte lokale foreninger og efter sidste års succes med en aktivitetsdag for sæsonstarten, valgte udvalget og stille op i konkurrencen med formålet og skabe et lignende, men bare bredere fælles arrangement for by og omegn.

Ungdomsudvalget vandt konkurrencen og fik tildelt 3.700 kr., hvor nogle af pengene nu er investeret i denne aktivitetsdag og resten gemmes til senere – her er forslag til ungdomsudvalget velkommen, så længe det kan udføres med klubbens rammer og er i tråd med foreningens medlemsinteresser. Det kunne evt. også udvikle sig til et fælles mål for by og forening, hvor man tænker i ture eller aftenarrangementer for ungdom og/eller voksne, som ikke nødvendigvis behøver og være fodbold – det handler her om og bygge broer imellem sport, ungdom/forældre og forening, for med sådan initiativer, vil tilflyttere også med fordel kunne søge nye venskaber.


Ellers arbejdes der målrettet med tiltag ifm. ungdomsrækkerne i Løsning Idrætsforening – bl.a. er pigefodbolden i stor vækst og her oplever klubben en særlig interesse for et planlagt stævne i Barcelona til efteråret, hvor især trænerne har skabt stor succes ved fællesskabet og pigerne nu strømmer til foreningen.

Ungdomsudvalget opstod ved ønsket fokus på netop udvikling af ungdommen i klubben og selvom arrangementer som aktivitetsdagen kan virke fjernt fra resultater og pokaler, så er netop fællesskabet varemærket for LIF's vækst og i takt med udvikling og fokus på trivsel, så stiger både medlemstal, sejre og venskaber. Derfor bevarer ungdomsudvalget motivationen og fortsætter med og række hånden ud til de unge og deres forældre i by og omegn – kom og mød hinnanden - lad os sammen udvikle by og forening mod samlet mål.

En super dag med mange fremmødte og støtter til arrangement, tak for det!

Tak til Hedenstedcenteret for lån af hoppepude.

Kig forbi vores galleri og se billeder fra dagen!


 

Sponsorer

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller kan du ikke finde den ønskede informaiton her på siden, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os